TEKST[nl][SEO/Tagline]

Algemene Voorwaarden

Algemeen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de website van Crystal Clear van Vrumona B.V. te Bunnik, hierna te noemen Crystal Clear.

Waarom verzamelt Crystal Clear gegevens?

Op bepaalde onderdelen van de website wordt gevraagd om jouw (persoons)gegevens te verstrekken, zoals jouw naam, e-mailadres en/of adresgegevens. Deze informatie zal alleen gebruikt worden voor die doeleinden waarvoor je deze informatie hebt verstrekt, mogelijk de volgende:

  • De gegevens worden door ons gebruikt voor het doel zoals dat op de website vermeld staat. Bijvoorbeeld om mee te kunnen doen aan een winactie of om jouw vragen te kunnen beantwoorden.
  • Om je onze tweewekelijkse e-mail nieuwsbrief te sturen. Hiervoor kun je je uiteraard altijd weer afmelden.
  • Om de website af te stemmen op je persoonlijke voorkeuren, zodat je niet bij ieder bezoek je gegevens opnieuw hoeft in te vullen.
  • Daarnaast kunnen we jouw naam en adresgegevens gebruiken om je per post informatie over Crystal Clear toe te sturen met betrekking tot de winacties. Indien wij je telefonisch willen benaderen, kunnen wij hiervoor jouw telefoonnummer gebruiken (indien je dat aan ons hebt verstrekt).
  • Gegevens worden niet zonder jouw toestemming ter beschikking gesteld aan derden voor een ander doel van het doel waarvoor je de gegevens hebt verstrekt.
  • Voor statistische doeleinden.
Indien je de Crystal Clear Facebookpagina 'liked', kunnen onder (persoons)gegevens ook worden verstaan de gegevens die je op je Facebookpagina deelt, zoals je Facebook naam, profielfoto, geslacht en overige informatie die je expliciet met Crystal Clear deelt.